COVID-19 special measures at Modern Ryokan kishi-ke

Based on the measures recommended by the Government of Japan, we serve the accommodation based on the following policy:

– we help to avoid the 3C:
1.Closed spaces with insufficient ventilation
2.Crowded conditions with people
3.Conversations in short distance

– we ensure the social-distancing
– we wear masks
– we maintain a high hand hygiene

[Specific measures, situations and measures that are already being implemented]

-kishi-ke is an environment where it is easy to take social distance because it is an accommodation facility limited to 4 people per group per day.
-The number of employees and instructors who provide experience is less than 10 people
-The building itself has a structure that facilitates ventilation.
One of the characteristics of traditional Japanese architecture is the idea of ​​coordinating with the surrounding nature which means that there are many windows, and there is also a veranda for viewing the garden.

[Special measures:]
-We leave at least 48 hours between the group of guests:
For example, if a customer is checking out on 5/1, we will accept a new check-in customer on 5/3 at the earliest.
-We implement a temperature measurement of employees.
-We implement ventilation when traveling by car.
-All the employees are wearing masks and/or face guards.
-We have been always disinfecting when cleaning and we will keep doing it while trying new things to make sure the safety of our guest:
Example) Disinfecting doorknobs, slippers, handrails, toilets and washbasins. The floor is cleaned with high-pressure steam.

[Request to customers]
-Under the guidance of the public health center, the temperature will be measured with a non-contact device at check-in.
-If you feel unwell due to fever, cough, etc., please notify an employee.

If you have any questions, please contact us:
info@kishi-ke.co.jp

「コロナ対策及び、弊宿で元々から実施している衛生対策に関してご説明」

感染症コロナ対策に関して
<岸家の方針>
日本国政府から推奨されている対策に基づき、以下の方針を基に宿運営を行います。

-密閉、密集、密接の三密を避ける
-「人と人の距離の確保」「マスクの着用」「手洗いなどの手指衛生」

具体的な対策、状況及び元来より実施中の対策

<状況>
-一棟貸し、1日1組4名迄限定の宿泊施設なので「人と人の距離」、ソーシャルディスタンスを取り易い環境です。
-従業員及び外部からの体験提供のインストラクターの人数は10名以下であり、多数の人間が従業員を含めて出入りする状況ではないです。
-建屋自体が、換気しやすい構造です。
これは日本建築の特徴の一つで、周りの自然と協調していくという建築思想から、窓が多く、庭を眺めるための縁側もあります。

<コロナ対策として追加した施策及び元来より実施中の施策>
-一棟貸の建屋のゲスト宿泊と次のゲスト宿泊との間の時間を48時間以上空けます。
例)あるお客様が5/1 チェックアウトの場合は、最短で5/3 に新たなチェックインのお客様を受け入れさせて頂きます。
-従業員の検温を実施。
-車での移動時の換気。
-従業員のマスクもしくは フェイスガードなどの着用。 
-元来より清掃時に消毒を実施しております。徹底し引き続き実施します。
例)ドアノブ、スリッパ、手すり、トイレ、洗面バスルームの消毒。床に関しては高圧蒸気清掃を実施。

お客様へのお願い
-保健所の指導により、チェックイン時に非接触型機器で検温させて頂きます。
-発熱,咳など体調に異変が生じている場合は従業員にお申し出ください。

その他、ご不明な点などございましたら以下までご連絡ください。
感染症対策担当宛: info@kishi-ke.co.jp

book now